BIO2018-10-04T12:59:34+00:00

BIOGRAFIE

Diego Holzken werd geboren op 6 januari 1993 in Sittard.

Van jongs af aan speelt muziek een belangrijke rol in zijn leven. Hij was dan ook altijd bezig met zingen en het draaien van muziek. Op feestjes stond hij vaak met een microfoon in zijn handen liedjes te zingen.

In het najaar van 2015 was Diego op vakantie in Spanje waar op dat moment in een hotel verderop een artiestenreis plaatsvond. De organisatoren van deze reis en tegelijkertijd kennissen van Diego vroegen hem of hij het leuk zou vinden om een liedje te komen zingen tijdens de artiestenavond. Dit was de kans om zijn stem te laten horen aan een groter en voor hem onbekend publiek. Hij zong het nummer ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ van Wolter Kroes. Dit optreden leverde hem veel positieve reacties op en het publiek was dan ook erg onder de indruk van zijn stemgeluid.

In mei 2016 besluit Diego om serieus verder te gaan met zijn talent. Vanaf dat moment weet hij het zeker, hij wil optreden en muziek maken. In deze korte periode heeft hij al een aantal leuke hoogtepunten mogen beleven.

Zo heeft hij onder andere mogen optreden op de Kadefeesten in Maastricht waar jaarlijks een paar duizend bezoekers op af komen en is hij in april 2017 uitgenodigd om als artiest mee te gaan op artiestenreis naar het Griekse eiland Kos.

Verder heeft hij als gastartiest opgetreden op evenementen van collega artiesten als Jaman, Ferry de Lits en Django Wagner en stond hij in het najaar van 2017 voor het eerst op de line-up van Het Mega Woonwagenfeest.

Tijdens zijn uitverkochte single presentatie op 24 november 2017 reikte Manfred Jongenelis het eerste exemplaar uit van Diego Holzken zijn debuutsingle ”Alleen Jij”. De tekst en muziek van de single zijn door Manfred Jongenelis geschreven en geproduceerd.

De single is op 6 december 2017 gelanceerd en is onder meer te zien op YouTube en te beluisteren op Spotify.

BOEK NU

Diego Holzken is te boeken voor al uw feesten en evenementen

Te denken valt aan:

Hollandse avonden
Bruiloften
Communies
Verjaardagsfeesten
Bedrijfsfeesten

Single Presentatie 24 nov 2017

Foto’s Rijkies
Foto’s Nancy Raven

Zingen en entertainen
is het liefste wat Diego Holzken doet.

Zijn droom is om landelijke bekendheid te creëren met zijn muziek en vooral om mensen te laten genieten van zijn muziek!