Met trots kunnen wij jullie aankondigen dat wij in samenwerking met Henk Damen op 16 september het MEGA WOONWAGENFEEST zullen organiseren bij JS-EVENTS!

16 Sept 2017 Het Mega Woonwagen feest in Hoensbroek in Zuid – Limburg. M.m.v. John de Bever Ferry van Litsenburg Frank van Etten Rein Mercha Willem Barth Henk Damen Dries Roelvink Driekes Hoekstra Grad Damen Mike Kanders Diego Holzken Guus Niesing Sjoerd Mertens Wendy Rivers Holzken Nelis Heesbeen Mike Griek. Presentatie Presentator Geert-Harding[Heeft u een Nederlandstalig Evenement maar geen Presentator?.Voor Boekingen/Info Bel of App naar 06-57959337 of mail naar geertharding@hotmail.com ]Lokatie: JS Events. Prinsenstraat 12 Hoensbroek in Zuid – Limburg.Kaarten in de Voorverkoop 15 Euro P.P. . Kaarten aan de deur: 20 Euro P.P.
V.I.P. KAARTEN!!! : 79,50 P.P. . Zaal Open: 19:45 Uur/ Aanvang: 20:30 Uur . Gelieve dit bericht te delen. Alvast bedankt namens Presentator Geert-Harding

Houd onze pagina in de gaten voor de start van de kaartverkoop!!

Meer info klik hier