Op 26 december  2018 (2e kerstdag) organiseert Diego Holzken in samenwerking met Café Brandtaveerne weer een super evenement met maar liefst 12 collega artiesten en een top DJ. Wil jij erbij zijn? Wacht dan niet te lang met het kopen van je kaartje want de kaartverkoop gaat razend snel! Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café Brandtaveerne of via 0613797493.

Het is 2e kerstdag… de jaarlijkse familietradities zijn achter de rug en je hebt geen idee wat je moet gaan doen vandaag. Filmpje kijken dan maar?… Nee, je hebt eigenlijk al genoeg gezeten en het is tijd voor een feestje! We gaan gezellig naar Diego Holzken’s Christmas Party!! ????

Een ALL-INN party met buffet, onbeperkt drinken en de hele avond live artiesten en een DJ???

Dus wil jij een onvergetelijke gezellige 2e kerstdag beleven? Kom dan naar Diego Holzken’s Christmas Party!